Теретана

Теретана Установе за спорт Спортски центар „Куршумлија“ је површине 150m2 (простора за вежбање), климатизована, озвучена и поседује справе за све мишићне групе и као таква омогућава квалитетан тренинг како аматерима, тако и професионалцима.

Осим справа за бодибилдинг, поседујемо и професионални кардио програм – најквалитетније траке за трчање, бицикле, справе за нордијско скијање.

Дугогодишње искуство наших тренера ће осигурати да Ваш тренинг буде квалитетан а пре свега безбедан и сигуран. Посвећени тим тренера ће се потрудити да што пре стигнете до жељених резултата.

Фитнес сала

Установа за спорт Спортски центар „Куршумлија“ Вам нуди идеално место за све оне којиводе рачуна о свом телу и здрављу.

Фитнес сала је површине 45m2, озвучена и поседује сву опрему неопходну за све врсте активности:струњаче, пилатес лопте, вијаче, рипстоле, тегове и сл.  и као таква омогућава квалитетан тренинг како аматерима тако и професионалцима.

На располагању су Вам и фитнес  тренери са вишегодишњим искуством, одличним достигнућима у области тренинга, који већ на првом тренингу процењују Ваше тренутне могућности, слабости и потребе како би направили најбољи план и програм рада за Вас.